Velg en side

20.000 medlemmer på 2 år! Det kalles suksess.

Bli med i et helt unikt team

Forestill deg å både ha en jobb du elsker, en meningsfull jobb hvor du hjelper andre, og samtidig har tid til overs for det som betyr mest for deg – som for eksempel å reise, være sammen med familie og venner, ha mer fritid og holde på med det du liker best. Jeg og teamet mitt har fått oppleve at det faktisk er mulig!!

Helsevinnere består av et team med veiledere og vi er alle uavhengige distributører for noen unike næringstillskudd som optimaliserer kosthold og sørger for påfyll av riktige næringstoffer for optimalt resultat. Vi holder til flere steder i landet og vi brenner for å hjelpe andre, og vi ønsker deg velkommen hvis du er en som er opptatt av helse og har lyst på en ekstrainntekt eller et karriereskifte?

Når du merker hvor fornøyd du blir med din livsstilsendring, og til og med andre begynner å legge merke til dine resultater og helsegevinster, så kommer du garantert til å få lyst til å hjelpe mange andre å få en bedre helse og livskvalitet også.

Ved å hjelpe andre, så hjelper du deg selv til mer frihet, og en ekstra inntekt eller økonomisk uavhengighet (avhengig av ditt mål og innsats).

Dette er noe av det du kan oppnå:

Du jobber selvstendig, men er ikke alene. Du blir en del av et vinner-team som jobber fra hjertet, og hvor en løftende holdning, glede, positivitet, personlig utvikling og engasjement er vår kultur og vår felles plattform. 

Du får selvfølgelig all opplæring du trenger både fra teamet og fra selskapet. Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Du kan også kvalifisere til bilbonus (som vokser i takt med din egen innsats), reiser og en svært gunstig pensjonsordning.

…eller jobber du som behandler/terapeut og ønsker å tilby dine klienter produkter av topp kvalitet?

Vår erfaring er at behandlinger blir betydelig mer effektiv når klientene får tettet igjen sine næringshull ved hjelp av høykvalitets næringsstoffer. Alle produktene er patenterte og av ypperste kvalitet, og benyttes av mange terapeuter og behandlere både i Norge og internasjonalt.

La oss finne ut om vi er en match! Vi gleder oss til å høre fra deg, dersom du tror at dette kan være noe for deg?

Bli med i dag!

Opplev det å jobbe med gode mennesker som endrer liv