Hvem er Helsevinnere?

Vi er et team med helse-coacher som brenner for god helse og optimal vekt, og ønsker å hjelpe deg å få de resultatene du fortjener. Vi har gått gjennom denne matplanen og har selv god erfaring med livsstilsprogrammet og næringstilskuddene.

Ring : +47 997 44 005

Mail : info@helsevinnere.no

Hvem er vi?

Til sammen har vi mange års erfaring innen livsstil og helse, og fokuset vårt er å spre god helse og mer livskvalitet til folket. Det er et matprogram som er basert på proteinrik mat, i tillegg til noen unike næringstilskudd for å tilføre kroppen essensielle vitaminer, mineraler og aminosyrer som skal bidra til å styrke kroppen, og rette opp i eventuelle ubalanser.

Selve livsstilsprogrammet varer i 4 uker. Etter det lever du ganske normalt. Det unike i denne prosessen er at du lærer hvordan du bør spise i hverdagene. Og etter de 4 ukene, så er det fortsatt lov å være en livsnyter og kose seg i helgene, helt uten restriksjoner.

Kontakt oss gjerne så gir vi deg rådene og oppfølgingen du trenger utifra dine behov!

Vi ser frem til å hjelpe deg videre i prosessen!

Hvem er Anita Agnemyr?

Jeg heter Anita Høgåsen Agnemyr, og jeg brenner for å hjelpe andre på samme måte som FitLine og en ny livsstil har hjulpet meg.

Selv om jeg ser at flere og flere nordmenn viser interesse for temaer som kosthold, ernæring og tarmhelse, har vi fremdeles en lang vei å gå når det gjelder folkehelsen, og gjennom min rolle som helsecoach ønsker jeg å hjelpe flere til å bli den beste versjonen av seg selv.

Da mannen min Christer og jeg hørte om konseptet for første gang, virket det nesten for godt til å være sant. Heldigvis ga vi det en sjanse, og ved hjelp av riktig sammensatt mat og riktige kosttilskudd har vi nå fått mer overskudd og en mye bedre helse. Dette fortjener du også å oppleve!

Kom i kontakt med meg

BESTILLINGSSKJEMA

(Alle felt må fylles ut)

14 + 10 =