Velg en side

Hvem er Helsevinnere?

Vi er et team med helse-coacher som brenner for god helse og en sunnere livsstil, og ønsker å hjelpe deg å få de resultatene du fortjener. Vi har selv tatt et bevisst valg for vår egen helse, og har fått fantastiske resultater og erfaringer med vårt sunne kosthold og næringstilskuddene.

Ring : +47 997 44 005

Mail : info@helsevinnere.no

Hvem er vi?

Til sammen har vi mange års erfaring innen livsstil og helse, og vårt fokus er å spre god helse og mer livskvalitet til folket. Vårt slagord er «Helse og mat – det er vår sak» og vi tror på at alt starter med ens egne erfaringer og resultater. 

Det unike i denne prosessen er at du lærer hvordan du bør spise og hva kroppen vår trenger, samtidig som det er lagt inn rom for kos og fleksibiliet. Du får masse verktøy slik at du selv har kontrollen til å opprettholde, oppgradere og bevare dine gode resultater. Varig endring er et nøkkelord.  Det er altså fortsatt lov å være en livsnyter og kose seg av og til, helt uten restriksjoner.

Kontakt oss gjerne så gir vi deg rådene og oppfølgingen du trenger utifra dine behov!

Vi ser frem til å hjelpe deg videre i prosessen!

Hvem er Anita Agnemyr?

Jeg heter Anita Høgåsen Agnemyr, og jeg brenner for å hjelpe andre på samme måte som min nye livsstil har hjulpet meg.

Selv om jeg ser at flere og flere nordmenn viser interesse for temaer som kosthold, ernæring og tarmhelse, har vi fremdeles en lang vei å gå når det gjelder folkehelsen, og gjennom min rolle som helsecoach ønsker jeg å hjelpe flere til å bli den beste versjonen av seg selv.

Da mannen min Christer og jeg hørte om konseptet for første gang, virket det nesten for godt til å være sant. Heldigvis ga vi det en sjanse, og ved hjelp av riktig sammensatt mat og riktige kosttilskudd har vi nå fått mer overskudd og en mye bedre helse. Dette fortjener du også å oppleve!

Kom i kontakt med meg

BESTILLINGSSKJEMA

(Alle felt må fylles ut)

3 + 15 =